VšĮ SISTEMINIŲ SPRENDIMŲ INSTITUTAS

  • Šeimos konsteliacijos
  • Psichologinis konsultavimas
  • Seminarai, paskaitos, mokymai

Kontaktai:
Tel.: +370 620 91691, +370 637 74700

el.p.: info@konsteliacijos.lt

 


lt ru
 
   
Atsiliepimai apie MINDFULNESS

Žmonių, lankiusių  MINDFULNESS grupę atsiliepimai
(grupės vedantysis – klinikinis psichologas Marius Šulčys)

Plačiau apie Mindfulness užsiėmimus skaitykite ČIA 

Mokymai man davė priemones ir galimybes įveikti stresą. Pažiūrėti į viską iš kitos perspektyvos.
Kvėpavimas davė pagrindą po kojomis, išgyventi nerimą ir sutelkti dėmesį į čia ir dabar. Nepriklausomai nuo mano emocinės būsenos.
Rekomenduoju pabandyti ir nueiti be jokios išankstinės nuomonės. Pajausti savo patirtimi, kad mes galim daugiau nei manome.
Dėkui psichologui Mariui.
Pagarbiai, Rūta, 2019
Labai dėkoju už kantrybę ir žinias. Labai patiko Jūsų užsiėmimai. Padėjo suprasti save, procesus, kurie vyksta mano galvoje ir šiek tiek išmokti juos valdyti.
Patiko destymo stilius, daug praktikos, indivudualus priėjimas prie kiekvieno, kasdienis feedback'as. Minusai- smuljesnė anketa padėtų atrinkti labiau vienalytes klientų grupes.
Ačiū ir sėkmės.
Eglė, 2019 

Į Mindfulness užsiėmimus atėjau vedina noro išmokti valdyti manyje kylančias emocijas, tokias kaip nerimas, baimė, liūdesys. Dauguma žmonių neigiamas emocijas bando nuslopinti vaistais, įvairiais žolelių nuovirais, alkoholiu ar cigaretėmis, bet mano tikslas buvo ne slopinti kylančias emocijas, o išmokti jas pajausti, suprasti ir iki galo išjausti, todėl nusprendžiau mokytis taisyklingo, raminančio kvėpavimo. Jau po keleto užsiėmimų pajutau, jog tampu ramesnė, atidesnė, produktyvesnė. Po kiekvienos meditacijos protas tarsi prablaivėja, prašviesėja, o tai leidžia geriau pažinti save ir aplinką. Teorinė šių užsiėmimų dalis, taip pat buvo naudinga ir labai įdomi.

Mindfulness užsiėmimus rekomenduoju visiems, kurie nori išmokti suartėti su savimi ir savo kūnu. Išmokime būti čia ir dabar, tapkime savo gyvenimo šeimininkais ir gyvenkime jį šimtu procentų.


Dovilė, 2019 m.

Tariu Jums didelį AČIŪ už tai, kad šiandien savo baimes galiu tvirtai laikyti rankose. Jūsų dėka mano gyvenime atsirado Mindfulness praktika, kurios pagalba susipažinau su nauju žmogumi - savimi. Jūs parodėte koks kvėpavimas yra svarbus ne tik gyvybei palaikyti bet ir gyventi...
Taikydama kvėpavimo praktiką mokausi įsisąmoninti savo jausmus ir adekvačiai reaguoti į įvairias gyvenimiškas situacijas, ko pasekoje tampu ramesnė.
Ačiū Jums už suteiktas žinias, patirtį ir nuoširdų bendravimą!
Sako, kad reikia nenustoti tikėti stebuklais, tačiau aš manau, kad savo noru, darbu ir kantrybe mes patys ir kuriam stebuklus!
AČIŪ!

Edita, 2019 m.

Esu labai dėkinga už Mindfulness kursus, kurie padėjo geriau pažinti save, įsiklausyti į kūno siunčiamus signalus ir sustoti darbų sūkuryje, kai organizmas prašo. Sužinojau labai daug, kaip padėti sau įsisąmoninant tam tikras situacijas ir į stresą pažiūrėti kitaip. Naudoju įgytą informaciją kiekvieną dieną, kuri padeda labiau susikoncentruoti, ramiau reaguoti ir nepervargti.

Išmokau labai gerą techniką, kurią naudoju bent tris kartus per dieną - kvėpavimo technika, kuri tikrai labai nuramina ir padeda susikaupti ir plačiau pasižiūrėti į esamą situaciją. Taip pat pagrindinius Mindfulness principus, kurie tik sustiprino šių kursų naudą.

Noriu padėkoti Mariui už gerą struktūrą kursų metu ir už tiek daug naudingos informacijos psichologijos tema. Teorija, praktika ir gera diskusija su juoko dozėmis - geriausias derinys :)
 
Vienintelis pastebėjimas, labai buvo gaila, kad jau baigėsi. Norėtųsi daugiau susitikimų po mėnesio, kad galėtume pasidalinti savo praktikavimo pastebėjimus ir sužinoti daugiau. Apie tai su Mariumi kalbėjome.
 
Inga, 2018

Labai ačiū dar kartą už mokymus, už garso įrašą ir visą medžiagą. Buvo naudinga, nauja, įdomu sužinoti, kaip galima geriau pažinti save, suprasti kitus ir lengviau tvarkytis įvariose situacijose. Bandau tai taikyti, tikiu, kad man tai padeda.

Sėkmės Jums užsiimant tikrai reikalinga veikla.

Vita

Labai ačiū Jums už Jūsų nuoširdumą, už suteiktas žinias, medžiagą (pratimus ir kt.). Manau, kad man tikrai šiame gyvenimo tarpsnyje šie užsiėmimai buvo labai reikalingi ir naudingi. Taip pat tikiuosi, kad pavyks tai, ką sužinojau pritaikyti savo kasdieniniame gyvenime.

Sveiki! Užsiėmimai labai naudingi... Suvokiau kiek dažnai būnu įsitempęs ir kaip tą įtampą pajausti... Man viskas buvo puiku, tik užsiėmimo metu, norėčiau daugiau laiko skirti konspektams t.y. užsirasyti, nes daug labai uzsimiršta...
Bet šiaip super, labai ačiū!!!;)

Deividas

Labai skirtumas: kai  atsipalaiduoji – padaryti pratimą "vieni juokai", tik dėmesys nukrypsta – tada pratimų darymas viena kančia (man asmeniskai). Skirtumas didelis tarp tiesiog automatinio pratimų darymo ir dėmesingo atlikimo. Man tai atradimas, nes iki šiol skeptiškai žiūrėjau į visokius jogų ir kt. užsiėmimus – ištampytas kūnas nerodo, kad viskas gerai su žmogum...

Emilija

Dėkoju už medžiagą, kuri bus naudinga viską prisiminti paeiliui!
 
Gintautas
Meditacija-praktika Mindfulness mano kasdienybę padarė emocionaliai ramesnę. Išvengiu didelių stresų išgyvenimo momentų. Išmokau suvaldyti stresą ir komfortiškai jaustis kasdieniniuose rūpesčiuose. Ramus protas, palieka vietos išminčiai, racionalumui.
Dėkui už šią puikiai veikiančią metodiką.

Saulius
Mindfulness užsiėmimai tarsi papildė ir užtvirtino tai, ką jau praktikavau pati, ką buvau sužinojusi iš kitų mokytojų. Labai naudingi visi pratimai, kuriuos išmokau. Grupės vadovas suprantamai ir aiškiai supažindino dalyvius su Mindfulness, įtraukdamas mus pačius į mūsų situacijų analizę. Ačiū organizatoriams!

Renata
Mindfulness praktika man buvo nauja, bet efektyvi patirtis. Išmokau kvėpuoti būdama įvairiose kūno pozose, nurimti bei įsisąmoninti. Grupę vedė savo srities specialistas be skubos, be streso išklausydamas kiekvieną ir patardamas, jei reikia. Dėkinga už gautą patirtį, praktikuoju kasdien😊

Loreta

Šie užsiėmimai žinoma man buvo naudingi... Nauja buvo kūno skanavimas keliais būdais.  Po užsiėmimų labiau kreipiu dėmesį į savo kūno pojūčius, emocijas, mintis. Norėtųsi, kad vedantysis gebėtų komentuoti viską, kas nutinka užsiėmimų metu... Bet vistiek, ačiū už mokymus.

Lolita
Tai tikrai buvo naudinga :) labai ačiū už suteiktas žinias, patirtį, suteiktos teorijos pritaikymas kasdienybėje jau dabar leidžia daug paprasčiau reaguoti į "nemalonias situacijas", meditacijos ir kiti pratimai padeda atsipalaiduoti ir kokybiškiau pailsėti, miegas tapo ramesnis, gilesnis, taip pat tapo lengviau spręsti kai kurias kasdienes problemas.
 
Gytautė
Susidomėjote MINDFULNESS praktika?

Plačiau apie šiuos užsiėmimus skaitykite ČIA